Welkom

Webredacteur en tekstschrijver Henny Lenkens

Wil je meer klanten bereiken via je website, wil je ze online duidelijker informeren of wil je dat je online informatie beter aansluit bij de rest van je communicatie? Schakel dan De Tekstbrouwerij in.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt in Google, beter wordt gelezen en meer wordt gewaardeerd. Stuk voor stuk factoren die bijdragen aan de verkoop van je producten.

Meer binding met (potentiële) klanten, wie wil dat niet. Dat kan via een e-zine of digitale nieuwsbrief met informatie over je bedrijf, producten en acties. Laat het maar aan de Tekstbrouwerij over om een nieuwsbrief te maken waar klanten naar uitkijken.

Groen blog

NAJK en Rabobank zien drie strategieën voor toekomstgerichte melkveehouders

17-11-2017, 10:15

UTRECHT - Het runnen van een melkveebedrijf is de afgelopen jaren enorm veranderd. Toch blijft er volop toekomstperspectief voor jonge ondernemers met de juiste strategie. De Rabobank heeft in samenwerking met het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) de nieuwe visie Melken in de nieuwe realiteit opgesteld. Er worden 3 strategieën geschetst voor toekomstgerichte melkveehouders: de ambitieuze ontwikkelaar, de stabiliserende en optimaliserende ondernemer en de verbreder. (Bron: NAJK/ Rabobank)

Lees meer...

Nieuw aanvraag OOC Terminals komt er aan

15-11-2017, 09:56

OSS - OOC Terminals dient nog dit jaar een nieuwe aanvraag in voor de bouw van een mestverwerkingsfabriek aan de Osse haven die het bedrijf in samenwerking met de Mineralenafzetcoöperatie Elsendorp e.o. (MACE) wil exploiteren. De omgevingsvergunning voor een installatie met een capaciteit van 500.000 ton mest per jaar die de provincie Noord-Brabant aan OOC Terminals verleende werd door de rechtbank in Den Bosch vernietigd. Voor het havenbedrijf is dat geen reden om de plannen op te geven. (Bron: Brabants Da

Lees meer...

Onderzoeksproject Groene Gewasbescherming in voorbereiding

13-11-2017, 08:34

WAGENINGEN - Het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit financiert voor de komende 5 jaar een groot onderzoek naar groene gewasbescherming en bestuivers. Het project Groene Gewasbescherming daarbinnen, wordt uitgevoerd door Wageningen University & Research (WUR). Het parallel lopende bestuiversonderzoek, dat wordt uitgevoerd door WUR, Naturalis en de Stichting Eis, richt zich op kennisontwikkeling en -verspreiding ter behoud en bevordering van populaties van bijen en andere bestuivers.

Lees meer...