Welkom

Webredacteur en tekstschrijver Henny Lenkens

Wil je meer klanten bereiken via je website, wil je ze online duidelijker informeren of wil je dat je online informatie beter aansluit bij de rest van je communicatie? Schakel dan De Tekstbrouwerij in.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt in Google, beter wordt gelezen en meer wordt gewaardeerd. Stuk voor stuk factoren die bijdragen aan de verkoop van je producten.

Meer binding met (potentiële) klanten, wie wil dat niet. Dat kan via een e-zine of digitale nieuwsbrief met informatie over je bedrijf, producten en acties. Laat het maar aan de Tekstbrouwerij over om een nieuwsbrief te maken waar klanten naar uitkijken.

Groen blog

Aanvalsplan Nederlandse landschap aangeboden

23-02-2017, 08:12

DEN BOSCH - Tijdens de Statendag heeft Toine Cooijmans van Natuurmonumenten het ‘Aanvalsplan voor het Nederlandse landschap’ aangeboden aan GS en PS. Gedeputeerde Van Merrienboer (namens GS) en Caroline Van Brakel (namens PS) namen het rapport in ontvangst. In het Aanvalsplan voor het Nederlandse landschap doet Natuurmonumenten de oproep om de teloorgang van het Nederlandse landschap tegen te gaan. Zowel Van Merrienboer als Van Brakel gaven aan dat de boodschap luid en duidelijk was. (Bron: Noord-Brabant)

Lees meer...

Wetsvoorstel asbest ingediend

22-02-2017, 08:56

DEN BOSCH - Het wetsvoorstel verwijdering asbest en asbestproducten is ingediend bij de Tweede Kamer. De Raad van State heeft over het voorstel een advies gegeven en waarschuwt de overheid voor een groot beroep van particulieren en bedrijven op de algemene schadevergoedingsregeling. Het wetsvoorstel maakt het mogelijk om verplichtingen op te leggen om toegepaste asbest te verwijderen, om afvalstoffen van asbest te verwijderen en om bodemverontreiniging door asbest op te ruimen. (Bron: ZLTO)

Lees meer...

Regeling Fosfaatreductieplan 2017 in Staatscourant gepubliceerd

21-02-2017, 08:00

DEN HAAG - Op 17 februari is de Regeling fosfaatreductieplan 2017 in de Staatscourant gepubliceerd. Deze ministeriële regeling vervangt het eerder gepresenteerde voorgenomen Fosfaatreductieplan ZuivelNL. Vanaf 1 maart 2017 gaat de regeling van start en melkveehouders kunnen nu aan de slag en hun bijdragen leveren. Deze week komt een document met vragen en antwoorden op de website van ZuivelNL en een telefoonnummer beschikbaar voor veehouders die vragen hebben over de regeling. (Bron: Staatscourant)

Lees meer...