Welkom

Webredacteur en tekstschrijver Henny Lenkens

Wil je meer klanten bereiken via je website, wil je ze online duidelijker informeren of wil je dat je online informatie beter aansluit bij de rest van je communicatie? Schakel dan De Tekstbrouwerij in.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt in Google, beter wordt gelezen en meer wordt gewaardeerd. Stuk voor stuk factoren die bijdragen aan de verkoop van je producten.

Meer binding met (potentiële) klanten, wie wil dat niet. Dat kan via een e-zine of digitale nieuwsbrief met informatie over je bedrijf, producten en acties. Laat het maar aan de Tekstbrouwerij over om een nieuwsbrief te maken waar klanten naar uitkijken.

Groen blog

Kort geding tegen Brabant vanwege verduurzamingsplan veehouderij

18-08-2017, 08:17

DEURNE - Het bureau Goorts + Coppens Advocaten in Deurne bereidt een kortgedingprocedure voor tegen de provincie Noord-Brabant om het op 7 juli genomen besluit rond het versnellen van de verduurzaming van de veehouderij bij de rechter aan te vechten. Advocaten zijn van mening dat het provinciebestuur onrechtmatig handelt. Het kort geding zou in september plaats moeten vinden. (Bron: Agri Holland/ Boerderij)

Lees meer...

FrieslandCampina vereenvoudigt organisatie

17-08-2017, 08:11

AMERSFOORT - Zuivelconcern FrieslandCampina gaat de organisatie vereenvoudigen in 4 nieuw te vormen wereldwijde business groups: Consumer Dairy, Specialised Nutrition, Ingredients en Basic Dairy. Het doel van de nieuwe structuur is om de onderneming zowel operationeel als commercieel verder te verbeteren en zo duurzaam meer waarde voor de leden-melkveehouders te realiseren. De nieuwe organisatie zal vanaf 1 januari 2018 operationeel zijn. (Bron: FrieslandCampina)

Lees meer...

Succesvolle casestudies van gemengde landbouwsystemen

16-08-2017, 08:38

WAGENINGEN - In 2015 stelde de Europese Commissie een focusgroep samen om adviezen en aanbevelingen te verzamelen over gemengde landbouwsystemen. Het eindverslag van deze focusgroep is nu beschikbaar. In het verslag is aandacht voor succesvolle casestudies van gemengde landbouwsystemen op bedrijfs- en op regionaal niveau in heel Europa. De cases omvatten zowel voorbeelden uit de gangbare als biologische en biodynamische landbouw in het VK, Polen, Ierland, Servië, Slovenië en Denemarken. (Bron: Biokennis)

Lees meer...