Welkom

Webredacteur en tekstschrijver Henny Lenkens

Wil je meer klanten bereiken via je website, wil je ze online duidelijker informeren of wil je dat je online informatie beter aansluit bij de rest van je communicatie? Schakel dan De Tekstbrouwerij in.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt in Google, beter wordt gelezen en meer wordt gewaardeerd. Stuk voor stuk factoren die bijdragen aan de verkoop van je producten.

Meer binding met (potentiële) klanten, wie wil dat niet. Dat kan via een e-zine of digitale nieuwsbrief met informatie over je bedrijf, producten en acties. Laat het maar aan de Tekstbrouwerij over om een nieuwsbrief te maken waar klanten naar uitkijken.

Groen blog

Cumela: mijlpaal van 200 trekkerbumpers in zicht!

26-05-2017, 10:46

NIJKERK - Het succes van de trekkerbumper-campagne gaat voort. In december 2016 was er al de mijlpaal van de 100e trekkerbumper en nu is de 200e gesubsidieerde trekkerbumper in zicht. De veiligheid staat steeds vaker voorop in de cumelasector! Cumela Nederland heeft op dit moment 184 trekkerbumpers gesubsidieerd. De aanvragen zijn gedaan door 132 leden van CUMELA Nederland en door acht verschillende opleiders voor het T-rijbewijs. (Bron: Cumela Nederland)

Lees meer...

Eerste Kamer akkoord met fosfaatrechtenstelsel vanaf2018

25-05-2017, 08:10

DEN HAAG - Een meerderheid in de Eerste Kamer heeft op 23 mei ingestemd met de invoering van het het stelsel van fosfaatrechten voor de melkveehouderij per 1 januari 2018. De fracties van SGP, GroenLinks, Partij voor de Dieren, OSF, SP en PVV en senator Prast van D66 stemden tegen. Ook het voorstel voor de Wet grondgebonden groei melkveehouderij werd aangenomen. Hier stemden alleen de fractie van de Partij voor de Dieren en senator Prast van D66 tegen. (Bron: Eerste Kamer)

Lees meer...

NVV/LTO: Wet veedichte gebieden slaat plank mis

24-05-2017, 07:13

BARNEVELD / DEN HAAG - De Interimwet veedichte gebieden, die door staatssecretaris Martijn van Dam voor de zomer naar de Tweede Kamer wordt gestuurd, slaat de plank op diverse punten mis, zegt voorzitter Ingrid Jansen van de Producenten Organisatie Varkenshouderij en NVV over de zienswijze die door NVV en LTO Varkenshouderij gisteren aan Van Dam is gestuurd. Via de wet krijgen provincies meer bevoegdheden om grenzen te stellen aan de omvang van veehouderijen (via dieraantallen). (Bron: NVV)

Lees meer...