Welkom

Webredacteur en tekstschrijver Henny Lenkens

Wil je meer klanten bereiken via je website, wil je ze online duidelijker informeren of wil je dat je online informatie beter aansluit bij de rest van je communicatie? Schakel dan De Tekstbrouwerij in.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt in Google, beter wordt gelezen en meer wordt gewaardeerd. Stuk voor stuk factoren die bijdragen aan de verkoop van je producten.

Meer binding met (potentiële) klanten, wie wil dat niet. Dat kan via een e-zine of digitale nieuwsbrief met informatie over je bedrijf, producten en acties. Laat het maar aan de Tekstbrouwerij over om een nieuwsbrief te maken waar klanten naar uitkijken.

Groen blog

LLTB introduceert Meldpunt Criminaliteit Buitengebied

10-12-2016, 08:46

ROERMOND - Er komt een officieel Meldpunt Criminaliteit Buitengebied Limburg, waar anoniem melding gedaan kan worden over criminaliteit en misdaad in het buitengebied. De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) introduceert dit meldpunt naar aanleiding van de nieuwe tractordiefstallengolf in Limburg. Daarnaast is de LLTB benieuwd naar meldingen van criminele activiteiten die in het recente verleden hebben plaatsgevonden tot 3 jaar geleden. (Bron: LLTB)

Lees meer...

Wim Maaskant nieuwe Algemeen Directeur Voergroep Zuid

09-12-2016, 09:15

DEURNE - De Raad van Commissarissen van coöperatie Voergroep Zuid maakt bekend dat Wim Maaskant per 1 januari 2017 Algemeen Directeur wordt van Voergroep Zuid. Met Maaskant (60) haalt de voergroep een gedreven professional in huis met 35 jaar ervaring in de mengvoerbranche. Hij gaf leiding aan de mengvoeractiviteiten van Cehave Landbouwbelang en Agrifirm Feed. Onder zijn leiding wil Voergroep Zuid zich verder ontwikkelen tot een sterke zuidelijke coöperatie met toegevoegde waarde. (Bron: Voegroep Zuid)

Lees meer...

Tweede Kamer akkoord met fosfaatwet

08-12-2016, 08:12

DEN HAAG - Dinsdag heeft de Tweede Kamer ingestemd met de fosfaatwet en de wet grondgebonden groei melkveehouderij. Volgens LTO-voorman Kees Romijn is er nu een belangrijke wettelijke basis gelegd voor behoud van de derogatie. Melkveehouders krijgen eindelijk meer duidelijkheid en ze weten nu waar ze in 2018 aan toe zijn. Voor 2017 moet wel de stap gezet worden naar de verdere detaillering en het uitvoeren van het fosfaatreductieplan. (Bron: LTO Nederland)

Lees meer...